Big brother

Hejsan :) sitter och kolla på Big brother och bara latar mig :D har precis ätit chokladpudding gött ;) Har färgat håret idag, en kompis färgade håret på mig, blev blondare, också färgade jag en kompis :) fiint! Gött med påsklov :D Nej nu måste jag se bb  :P hörs senare Pussss!


Vem hejar ni på? ;)

väntar

Hej, kom nyss hem och nu väntar jag på att min kompis ska sluta skolan så ska jag va med henne. Vet inte riktigt vad vi ska göra men ska nog in till stan och möta henne. Såkönge hon e i skolan så ska jag kolla på tv och bara ta de lungt :D PUSSS!

kollar på oc

Heej på er! sitter nu i sägnen och kollar på oc :D Kom hem för en halvtimme sen och sen måste jag göra lite svenska. Egentligen engelska med men får se hur de blir med det. Nu ska jag iaf kolla klart på OC vi hörs sen PUSSSS! :)

coming home


Plastikturister och big brother

Hej :D

Idag har jag varit iskolan hela dagen. Kom hem halv tre :P ganska skönt. Efter det har jag kollat på fredagens och gårdagens big brother sen har jag gjort lite svenska och tagit de lite lungt. Målat naglarna bland annant. Nu hade jag tänkt att kolla på plastiktursiterna som går på femman nu kl 8. Sen ska jag se big brother kl 10-11 sen ska jag sova :D

PUSSS!

Mary-Kate and Ashley









kvart över 11

Heej :D
Sitter och kollar på tv, ska snart kolla på film med familjen :D Mys!
Idag slutade jag tidigt i skolan, kvart över 11. Efter det åkte jag och en kompis in till stan och var där. Mys. Sen har jag inte gjort något speciellt, förutom att vara med henne. Sen åkte vi hem och kollade på OC som går på tv :D
Men nu hade jag tänkt att ta en snabb dusch innan det blir film. Vi hörs Puss!

who says

Who says you’re not perfect
 Who says you’re not worth it


RSS 2.0