.

Någon som har sett nya twilight filmen eclipse? Jag har inte sett den än mer är väldigt sugen på att se den :) får se om det blir av annars köper jag den när den kommer ut på dvd.

Vad har ni hittat på när det varit mulet idag dåå? Själv har jag varit med kompisar! Väldigt kul.


tråkigt väder

Hejsan!

Vad tråkigt väder det är idag :( Menmen...
Igår kväll ränsade jag min gadrob. Blev att jag slängde tre stora påsar med kläder. Så nu har jag lite mer plats.

Nu ska jag nog ringa en kompis. Vi hörs kanske senare!


Frågestund


Hm.. har inget speciellt att skriva nu så jag tänkte att jag kör en frågestund så får ni fråga vad ni vill. Men för privata eller personliga frågor kanske jag inte svarar på.! Så kom igen och kom på några roliga frågor och fråga! Frågestunden avslutas antingen på Torsdag eller Fredag.!







Jag förlänger fårgestunden till nästa vecka! vill ha lite fler frågor ;)

Solar

Hej på er!

Vaknade vid 20 över 10 idag. Nu har jag legat ute på trägården och solat, ska snart ut igen ska bara äta lunch. Vad ska ni göra i detta fina väder?

Nej nu är maten klar så jag måste skynda mig vi hörs senare!


varit på stranden

Hej!

Idag har jag varit på stranden och solat och badat. Sen ikväll har jag typ inte gjort någoting har haft så ont i huvudet så har inte orkat sitta vid datorn och bloggat. Men när jag kom hem så läste jag lite. Sen har jag inte gjort speciellt mycket.

Har ni något bra tips på en bra bok får ni gärna säga till. Har ingen bok att läsa nu och det är skönt att läsa på sommaren. När man kommer hem från stranden och är trött eller om man ligger ute på gräsmattan och solar så är det skönt att läsa. Så tipsa gärna om ni vet någon bra bok som ni tycker om!


godnatt

Hej!

Vad har ni gjort idag? själv har jag solat med kompisar idag på dagen och ikväll har jag och en kompis kollat på O.C.

Tror jag snart ska gå och lägga mig la mig så sent igår så jag är skit trött. Men vi hörs imorgon!

Pussss och godnatt! ♥

-

Heej på er!

Hur blev eran midsommar igår? Min blev jätte bra. Var som sagt med mina kompisar hemma först sen så träffade vi lite mer folk och så. Sov även hemma hos en av mina kompisar därför jag inte bloggat idag. Kom hem vid nio tiden ikväll. Nu hade jag tänkt att bara ta det lungt och sitta vid datorn och läsa bloggar eller kanske kolla på O.C, har inte riktigt bestämmt mig.



Tycker ni O.C är bra?

Glad midsommar

Glad Midsommar på er alla! Ni får ha en bra dag/kväll.



Midsommar!

God morgon!

Nu ska jag snart gå och ta en snabb dusch, sedan ska jag kolla hur det blir ikväll. Tror inte vi ska ses innan ikväll men får se. Måste egentligen rensa i min gadrob nu men annars väntar jag med det till imorgon eller söndag. Känns inte så kul att göra det på midsommar! Men vi hörs kanske senare annars hörs vi imorgon..!

Föresten vad händer för er idag? vad ska ni göra för något? Dela gärna med er om vad ni ska göra idag/ikväll :)

shoppat!

Hej!

Idag/igår (klockan är ju över tolv) så har jag varit och shoppat. Hittade en del. Inte varit hemma på hela dagen därför jag inte kunnat blogga något. Åkte vid tio idag och kom hem vid åtta, efter det har jag packat upp mina kläder och ätit och kollat på en film och bara tagit det lungt. Nu hade jag tänkt att snart gå och lägga mig. Är väldigt trött.

Föresten imorgon är det midsommar vad ska ni hitta på då? :) Jag tror jag ska vara med mina kompisar. Vi har inte planerat något speciellt än men det blir säkert bra. 

Nej nu ska jag göra mig iordning för sängen. Vi hörs imorgon om jag hinner slänga in ett inlägg, annars hörs vi på Lördag! 



Tips!

Tänkte tipsa alla er som inte sätt filmen "allt för min syster". Den är verkligen jätte bra och jag gråter hur mycket som helst till den. Om ni inte har sett den tycker jag allt att ni ska ta er tid att kolla på den någon gång. 
Nej nu måste jag skynda mig ska ut med mina kompisar!



23e juni 2010

Hej!

Kom nyss hem har varit med en kompis idag. Ska ut snart igen så detta blir en snabb uppdatering. Vad har ni haft för er idag då?
Nu börjar jag bli trött på att det inte är någon sol. Det är ju den 23 JUNI då ska det vara sol och varmt..!! Men förhoppnignsvis kommer den snart. Just nu har jag bara lust att åka utomlands, till något varmt land så man kan sola och bada.




Längtar tillbaka till i julas när jag var i Thailand. Det skulle inte sitta fel att ligga på en strand utomlands nu. Dock så är det inte bra väder i Thailand nu så där skulle jag inte vilja vara vid denna årstid.


naglarna!

Hej!

Kom hem vid fem tiden. Vi var ute i fyra timmar, väldigt kul hade vi! Nu har jag målat mina naglar och lovade även att jag skulle lägga in en bild på dom.



Syns inte så tydligt!


Dom blev väldigt enkla men det får duga, orkade inte göra något annat så de fick bli en ljusröd som bakrund och sedan en mörkare röd som prickar.


Godmorgon

Godmorgon....

Vaknade vid tolv tiden idag. Nu ska jag göra mig iordnign sen ska jag möta upp en kompis så ska vi vara ute och gå lite.

När jag kommer hem så ska jag göra iordning mina naglar, kan ta kort och visa hur de blev :)
Men nu måste jag duscha och göra mig iordning lite snabbt!

Vi hörs senare!

21a juni 2010

Hej på er :)

Börjar må lite bättre nu. Om jag vilar imorgon med kanske jag kan göra något på Onsdag :) Men jag har lite planer för imorgon då jag bara ska vara hemma.

1, Ska jag måla mina naglar.
2, Ska städa på mitt rum (om jag orkar)
3, Rensa i min gadrob och slänga alla dom kläder jag inte använder. Mina andra kläder får ju knappt plats.
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men måla naglarna kommer jag iallafall göra. Sen dom andra två är ju inte lika roliga. Eller tvåan är ju tråkigast.

Känner att min design är väldigt tråkig men jag får la försöka fixa den. Ingen som har lust att hjälpa mig med en design? Jag höll på med en men den blev inte bra så jag sket i det. Men ni får gärna kommentera om ni vill hjälpa mig.



lovet började inte bra för min del

Hejsan...


Kan ju inte säga att sommarlovet började så jätte bra för mig. Har legat hemma sjuk sen i måndags och jag är inte helt frisk än. Det är inte kul. Därför jag inte orkat blogga något i veckan.
Orkar inte nu heller egentligen men tänkte bara förklara varför jag inte bloggat något. Jag har ju sagt att jag ska blogga mer nu på lovet när jag har mer tid, men det får vänta tills jag mår bra igen och orkar.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film.

vilket sommarväder

Hejsan :)


Vädret vi har fått är ju inte kul när man har sommarlov men de sägs att det ska bli bättre imorrn. Man kan ju alltid hoppas för nu har jag lust att sola och bada.

Iallafall idag har jag varit med en kompis. Väldigt mysigt. Ikväll ska jag bara ta det lungt för det känns som om jag håller på och bli sjuk och det får man ju absolut inte vara när det är lov. Så ikväll händer inget speciellt.

Nej nu måste jag gå ner och äta maten är klar.

Pussilipusspuss!

sommarlov

Hej bloggen!

Nu är det sommarlov så nu ska jag försöka blogga lite bättre. Har inte haft tid nu i veckan, det har varit mycke vi har gjort med klassen. Hoppas ni har förståelse för de.

Igår hade vi skolavslutning som var väldigt sorligt. Nu är vi aldrig mer en klass. Vi har aldrig mer världens bästa klassförståndare. Det känns som att man skulle splittra en familj. Så nära har vi varit i klassen. Nästan alla grät igår, till och med lärarna. Usch jag börjar nästan gråta så fort jag tänker på att vi aldrig mer kommer gå i samma klass, men samtidigt tror jag inte jag har fattat det än.

Vi hade iaf klassfest igår och det var väligt kul och blev väldigt lyckat. 

Men vilket sommar väder vi har fått. Det är ju jätte tråkigt väder. Vill ju ha sol så man kan sola och bada. 
 

snabbt inlägg!

Hej på er :D


Igår så tog min bror studenten så då hade vi studentfest här hemma. Det var faktiskt kul. Berättar kanske mer om det senare.

Ikväll hade jag tänkt att bara ta det lungt känner mig så trött och så men nu ska jag kolla på en film som går på tv så vi hörs kanske senare!

RSS 2.0