eurovision song contest!

Vad tycker ni om eurovision song contest igår? Tycker ni rätt låt vann? Om inte vem skulle vunnit? vem/vilka tycker ni var bäst?

Jag tycker att Tyskland (som vann) och Azerbaijan var bäst. Men sen fanns det en del dom var helt okej med.

http://www.youtube.com/watch?v=esTVVjpTzIY
Lena Meyer-Landrut satellite.

http://www.youtube.com/watch?v=ieyOWjFDplc
Safura drip drop.

sjuk!

Hejj......



Förlåt att jag inte bloggat på över en vecka. Men sen i torsdags har jag varit sjuk och inte orkat blogga och innan det har jag inte hunnit.
Är inte riktgit frisk än så ska bara ligga i sängen och vila och kolla på film och sånt för vem vill vara sjuk dessa sista dagar i skolan. Man får ju verkligen ta vara på tiden.
I veckan kanske jag ska slinga mitt hår, vi får se om det blir av men det hade varit kul. Annars går jag väl till en frisör eller något för vill va ljus i sommar. Iof så är jag inte mörk nu utan jag är typ mörkblond.

jag känner att jag inte vet vad jag ska blogga om så kom gärna med lite förslag :D 


Helgen har gått fort!

Hej :)

Förlåt för dålig uppdatering men helgen har gått så himla fort känns det som och jag har inte suttit vid datorn någonting typ.

Nu sitter jag och kollar på det sista avsnittet av wipeout och snart ska jag duscha.

Vi hörs!

Pusspuss!♥

hittat nya skor

Hittade två par nya snygga skor som till skolavslutnigen. Har fortfarande inte köpt. Skorna är från have2have.se
Komentera gärna vad ni tycker :D






Skönt väder

Hej på er :D

Fan va skönt väder det varit, på rasterna idag iskolan så satt vi ute och solade. Dock så hade jag ju smink så de va inte så bra. Men när jag kom hem då jävlar tvättade jag av sminket och satte jag mig och solade på våran trägård. När min bror kom hem så gjorde vi kladdkaka och lyssnade på musik. Kladdkakan blev jäkligt god måste jag säga. Dock så åt jag nästan ingenting.

Finns ju inget kul på tv så funderar om jag ska kolla på en film. Något förslag på filmer ni brukar se/tycker är bra som ni kan tipsa?


Kladdkaka :)


Hur har eran dag varit? :)

17e maj 2010

Hej på er alla söta bloggläsare! :)


Hur är det? Med mig är bara bra. Har varit i skolan idag som vanligt. Nu ska jag snart öva inför ett prov vi har imorrn och jag har inte pluggat ett skit på de. bra jobbat!
Vet inte vad jag ska skriva så vi hörs senare!






Lång helg! :)

Hejsan :)

Förlåt för dålig uppdatering i helgen, det har ju varit långhelg och jag har inte haft tid att updatera min blogg. Nu känner jag att jag måste skärpa mig.
Har precis kollat klart på The perfect man som gick på tv 3.

Hur har ni haft det när de har varit kristerhimelsfärd eller vad det hette? Min helg har varit bra, har hunnit med mycket känns det som.
Igår var jag med en kompis, vi och två till skulle egentilgen på fest men hittade ingen skjuts så det fick va. Väldigt tråkigt :(

Idag har jag bara haft en hemma dag. Känns så typiskt söndag att vara hemma. Men det var behövligt. Jag har gjort klart min uppsats som skulle vara klar imorrn vilket är väldigt skönt, trodde aldrig att jag skulle bli klar i tid.

Men nu tror jag att jag ska ta en dusch.

Ps: blev tyvärr ingen bild idag, hade planerat att lägga upp en men just nu hittar jag den inte :(

Pusspuss!♥

11e maj 2010

Heej på er :)

Provet idag gick nog ganska bra även fast jag nästan inte kunde någonting haha.
Nu ska jag försöka börja på en ny design kan kanske ta ett tag innan den kommer upp. "Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge" som man brukar säga.
Ska börja med den redan nu så vi hörs senare!
Pusspuss!

skolavslutningskläder

Fattar inte varför mitt inlägg jag gjorde innan inte kom fram. Aja får väll göra om det.

Vet inte riktigt vad jag ska ha för klänning och skor till skolavslutnigen. Vill helst ha klackskor. Har ni några tips så komentera gärna.
Här kommer några av skorna jag har hittat. Komentera gärna vad ni tycker om dom och vilka som är snyggast och allt sånt :D


249:- på nelly.com


249:- på nelly.com


498:- på have2have


498:- have2have.


598:- have2have


798:- have2have. Kanske lite hög klack eller vad säger ni?


snabbt inlägg!

Hejsan på er :)
Detta blir ett snabbt inlägg, måste egentligen ta fram mina skolböcker för vi har ett stort prov imorgon som jag inte börjat plugga ¨på än. Good work josefin :D
Skulle vilja ha lite hjälp av er, vad jag ska blogga om? vad ni tycker är kul? och lite sånt.

Det var nog allt jag skulle säga så vi hörs

Pusspuss!♥

snygga smycken













Finns många snygga smycken från www.cocoo.se bland annat dessa super snygga ringar :D
Gå in och kika vetja!


snabbt inlägg!

Hejsan :)
Dåligt av mig att jag inte bloggade idag men har tyvärr orkat, Kan inte säga vad jag gjorde igår även om jag är såååå sugen på det menmen....
Jag har det iallafall bra och funderar på om jag snart ska sova eller inte. Imorgon har jag bestämmt mig för att jag måste plugga. Har ett stort prov på tisdag som jag inte läst någonting på! Vi ska läsa på i över 30 sidor. Jag kan ju bara säga lycka till. Det är i typ mitt sämsta ämne SO.
hade inte så mycket att säga hade bara lust att slänga in ett kort inlägg. Men vi hörs!
Pusspuss!♥

marilyn monroe


Lägger upp en fin bild på fina marilyn monroe


5e maj 2010

Hejj på er :)
Blev inget pluggande för min del igår så fick ta lite av det idag. Men jag har även hunnit med att måla mina naglar kollat lite på O.C och lite sånt, har varit i skolan med såklart. Nu ska jag snart duscha den äta. Efter det lär jag sitta bänkad vid tvn. Först anna anka söker assistent och sen SISTA avsnittet av andra avenyn!!!!! :'( kommer bli så jä'la tråkigt när det slutar! Jag har följt det sen de började och nu är det helt plötsligt slut. Jag får väll nöja mig med svenska hollywoodfuar och anna anka med andra ord. Bella och tyra show får jag med längta till :) Inte så många avsnitt kvar av denna säsongen av svenska hollywoodfruar men det ska ju bli en tredje säsong av det :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta lite mat.

PS. tror inte jag kommer kunna blogga imorgon har annat för mig, men för hoppningsvis bloggar jag igen på fredag.

Pusspuss!♥

4e maj 2010

Hej på er :-)
Sitter här och vet att jag egentilgen borde plugga men de är roligare att blogga så gör det aldra först :D
Idag hade vi prov och det gick ganska bra tror jag. Kändes så iallafall.
Vad har ni haft för er i helgen då? hade ni en bra vaborg har jag ju glömmt att fråga, vad gjorde ni?
Min vaborg var helt okej.

Inte alls länge kvar till vi slutar skolan börjar få lite smått ångerst även om jag inte borde få det. Visst jag är jätte glad att vi får sommarlov och längtar ju naturligtvis som alla andra, men kommer sakna min klass så fruktansvärt mycket vi har gått fyra underbara år tillsammans, vissa har jag gått med sen dagis. Jag har världens bästa klass och vi har verkligen haft tur att få en sådan bra klass, inte alla som har det. Vi är som en stor familj hela klassen och jag tror faktiskt det är ganska ovanligt. Så ni kanske förstår, jag tycker även det ska bli tråkigt att lämna skolan för jag tycker endå att min skola är väldigt bra. Visst man kan klaga på den och allt sånt men den är faktiskt väldigt bra. Jag är väldigt osäker med mitt val till gymnasiet, inte riktigt bestämmt vad jag ska gå och omvalet ska vara inne senast om 11 dagar! 
Nu låter det säkert som om jag tycker det ska bli jätte tråkigt med sommarlov men tolka mig på rätt sätt. Jag längtar självklart jätte mycket till sommaren och allt sånt men det ska bara bli så himla tråkigt att sluta i klassen och byta skola. Jag är verkligen ingen pluggis som älskar skolan som det kan låta som i detta inlägget men hoppas att ni fattar vad jag menar

Aja nu känner jag att jag inte har tid med att blogga och blev ett ganska långt inlägg för att vara mig, hoppas ni orkade läsa ;)
Nu ska jag plugga (om jag orkar)

Pusspuss!♥♥

Godmorgon

Godmorgon :)
Vaknade för ca en halv timme sedan och nu har jag precis ätit frukost. Igår var jag på 70-årsfest hos min farmor som jag sa att jag skulle på i måndags. Hon blev jätte glad för presenten hon fick av oss. (det var ju en tavla med tre bilder, en på mig och min bror, en på två av mina kusiner och en på mig, min bror, och två kusiner. Alla fyra asså) Det var trevligt och godmat.
Nu hade jag tänkt att göra mig iordning och sen köra lite moppe.
Vi hörs senare.


Har en sånhär moped men i en annan färg.


Pusspuss!♥♥


RSS 2.0