Väntar på PH ska börja

Hejsan. Sitter och lyssnar på musik och väntar på att paradise hotel ska börja. Vet inte riktigt vad ska blogga om men vi hörs senare puss!

Paradise hotel ikväll kl 19:30

Hej på er. Nu ska jag snart gå ner och äta sen ska jag ta en dusch innan paradise hotel kommer. Det kommer ikväll halv 8 på kanal 6. Kollar ni på de? Jag kan inte missa ett ända avsnitt. Tycker det är kul och bra. Nej nu måste jag skynda mig.
Idag efter skolan så åkte jag hem och gjorde lite läxa. Hann inte göra så mycket dock menmen. Imorgon ska jag på studiebesök med klassen så kommer komma hem vid fem tiden tror jag. Antagligen blir det inget bloggande förr mig imorn för ska nog vara med en kompis och kanske kolla på idol. Fårse om jag hinner blogga i helgen för på Lördag ska vi passa mina kusiner så då får jag väl vara hemma och umgås med dem. Och på Söndag ska min familj och mammas två bröder och deras familj hem till mormor och äta. De ska faktiskt bli kul. Mammas ena bror bor en timme bort från oss så dem träffar jag inte ofta alls och mina kusiner är såå söta och små så de ska bli kul att träffa dem. Mammas andra brors barn är det vi ska passa på Lördag. Mammas bror ska spela (båda mammas bröder spelar i band) så han ska vara borta typ från tre på eftermiddagen till 1-3 (oskäker när han kommer hem) på natten, och då vill han inte att barnen ska vara ensamma hemma.

Aja vi hörs kanske i helgen annars lovar jag att blogga så fort jag har tid. Puss!

ska ta en lång skön dusch!

Hej på er. Nu hade jag tänkt att ta en dusch och sedan lägga mig i sängen och kolla på en film innan jag somnar:) Ska försöka hinna slänga in minst ett inlägg imorgon för jag slutar nog tidigare. Tror inte vi har någon lärare men har fått massa uppgifter som måste göras :( Aja nu ska jag ta en lång skön dusch. Pusss!

Elin Blom

Igår kollade jag på idol och förstår inte hur svenska folket röstar. Elin åkte ut vilket var stor skam enligt mig. Jag hejade på Elin och Alice men när Alice hoppade av så hejade jag bara på Elin och nu är hon också ute! F*n. Visst Jay är skit bra men Elin var ju hur cool som helst. Hon hade utseendet, utstrålnigen, bra på scen och bra röst. Vad ska man mer behöva för att komma längre i idol?? Det var ju många som inte var speciellt bra igår. Olle var inte bra, Andreas var inte heller speciellt bra och inte Minnah heller. Jag hoppades på att Olle och Andreas hängde löst men så blev inte fallet.

Nu hade jag tänkt att gå och duscha och tvätta av sminket och borsta tänderna.

Här kommer lite bilder på Elin Blom:








Godmorgon

Godmorgon. Vaknade nyss. Kl halv sju på morgonen vaknade jag av att jag hade kläder på mig, inte släckt, borstat tänderna och inte tvättat av sminket. Och så låg jag på fel håll i sängen :P Nu ska jag ner och äta frukost berättar vad jag tyckte om idol igår senare. Vi hörs!


slutade tidigt

Hej nu sitter jag i min säng och målar naglarna och lyssnar på musik. Har precis duschat. Hade t¨änkt att gå och lägga mig tidigt idag så nu ska jag måla klart mina naglar och sen gå och göra mig iordning och sen lägga mig i sängen och kolla på tv eller något sånt :D
Idag slutade kvart över 11. Det var riktigt skönt, vi hade bara en lektion. Efter skolan gick jag och tre kompisar i stan efter det så åkte jag och en kompis hem till mig en liten stund sen skulle hon hem så efter det så tog jag det bara lungt. Och så gjorde jag klart min svenska uppgift. Skönt att ha den klar. Men nu ska jag fortsätta med mina naglar! Vi hörs Pusss!

-

Heej på er. Har inte orkat blogga idag. Jag har bara varit hemma och slappat. Kände mig lite seg idag. Jag instalerade the sims 3 på min skoldator i efermiddag så jag spelade det en liten stund :P Haha. Nu ska jag snart gå och lägga mig så puss och godnatt :D

Nu har alla gäster åkt och jag är skit trött.

Nu har alla gäster åkt hem så ska snart gå och lägga mig. Är skit tröött!! Orkar inte blogga nu så jag säger Godnatt Puss!

14.12

Heej på er. Gud vad jag är trööött! Har sovit två och en halv timme inatt :( Jag gick och la mig vid tre tiden och somnade runt halv fyra, sen vaknade jag halv fem och var vaken till halv nio. Sen gick jag upp klockan tio. Ikväll blir det att ´bara ta det lungt. Vi ska gäster så ska bara vara hemma. Ganska skönt faktiskt, tror jag kommer somna ganska tidigt med tanke på att jag inte sovit någon inatt typ. Aja nu ska jag iaf ta en dusch och sedan göra mig iordning lite inför ikväll. Pusss!

Onsdag

Hejsan! Sitter och väntar på en kompis som ska komma hem till mig snart. Vi ska kolla på Paradise hotel och bara mysa :D
Det är redan Onsdag. Varför går alltid lov så himla fort? :O Känns som det bara varit en dag men nu är det snart slut :( Fast iof så går alltid veckorna snabbt nu för tiden. Om 7 veckor är det jullov :D Wihooo! Jul är så mysigt, älskar julen. Är det någon mer än jag som älskar jul? :)
Oj nu hör jag att det plingar på dörren, måste springa ner och öppna, vi hörs pussss!

Michelle Branch- everywhere


Michelle Branch- Everywhere

I miss you! The time with you was the best but now is it over :(

Rubriken har inget med inlägget att göra :P


Tinie Tempah- Written in the stars



11.51

Hej på er :) Nu är det höstlov och det är underbart :D Helgen har varit bra. Idag skulle en av mina kusiner egentligen komma för hans familj skulle åka någonstans och så ville han inte med så då skulle jag tillbringa min dag med honom. Men nu så kommer han inte för det blev inte att hans familj åkte iväg. Lite tråkigt för jag såg fram emot att han skulle komma. Jag tror jag är ganska nära några av mina kusiner. Iallafall dem fem på mammas sida. Och jag tycker det är kul när vi träffar kusinerna på mammas sida. Aja nu ska jag börja tänka på vad jag ska göra istället. Funderar på att följa med mamma till kyrkogården. Aja vi får se. Pusss!

RSS 2.0