väntar

Hej....



Sitter och vänta på min sega kompis som borde vara här nu. Menmen hon kommer snart hoppas jag. Jag har precis duschat och gjort mig lite halft iordning.

Jag vet inte vad jag och min kompis ska göra idag. Det är ju väldigt dåligt väder så det blir nog att vi är inne hos mig eller så drar vi kanske till någon annan.  Men ikväll tror jag vi ska ha filmkväll med lite roligt folk. Mysigt. Vi har dock inte bestämmt vilka filmer så det är kanske något vi kan göra när hon kommer.

Nej nu hör jag att det ringer på dörren, tror det är hon så nu måste jag springa ner och öppna. Vi hörs!

PS: Glöm inte att rösta på mina skor :D

Http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=iZESR5ynJhnzQMwDOqsCLeESGlrP6SKdqOt8HhiQDLDTVyWkeEko#shoeGallery
Gör mig glad och rösta ;)

-

i miss you!

mina skor på nelly.com

Glöm inte rösta på mina skor. Har gjort lite fler, och man kan rösta på alla :) Så gör mig glad är ni snälla :D


För att rösta på mina skor trycker ni på denna länk: :D

Http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=iZESR5ynJhnzQMwDOqsCLeESGlrP6SKdqOt8HhiQDLDTVyWkeEko#shoeGallery

kollat på lite nytt till mitt rum

Hej på er :)


Sitter just nu bara hemma vid datorn. Har inte gjort så mycket idag, fårse om det blir en kväll hemma idag eller om jag hittar på något. Vad har ni för er och vad ska ni göra ikväll? Tell me :D


Har kollat runt på olika sidor på internet på möbler till mitt rum, Vi ska göra om lite på mitt rum och slänga ut mitt skrivbord och möblera om lite.  Men nu hade jag tänkt köpa något mer till mitt rum istället för skrivbordet och hade tänkt att ha någon byrå av nått slag, men jag har inte hittat något jag har fastnat för. Jag får säga till mamma och pappa att vi får åka till ikea och kolla om dom har något. Helst vill jag måla om på mitt rum med, men det var inte längesedan jag gjorde det så pappa säger att jag får vänta med det.


 
Hade tänkt något i denna stilen kanske.

Det är jätte svårt för jag har verkligen ingen aning om vad jag vill ha. Men om ni vet npgot snyggt får ni gärna säga till :)

snabbt

Hej på er :)


Kom nyss hem en snabb stund. Ska snart ut ska bara äta lite först. Vad händer för er ikväll? :)

Någon som har något bra film tips? Då får ni gärna dela med er om det :)
Men nu måste jag skynda mig så vi hörs senare.

designat en egen sko

Nu har jag testat att designa en egen sko på www.nelly.com. Och resultatet blev såhär:





För att rösta på min sko röstar ni här:

Http://www.nelly.com/designyourshoe/?obj=iZESR5ynJhnzQMwDOqsCLeESGlrP6SKdqOt8HhiQDLDTVyWkeEko#shoeGallery

Och jag skulle bli väldigt glad om ni röstade ;)


dåligt med bloggandet

Hej på er :)


Förlåt för dålig updatering men har inte haft lust att blogga men det kommer säkert tillbaka. Nu sitter jag och kollar på The hot chick med mina kompisar. Vi hörs senare eller när jag har lust att blogga.













godnatt

Förlåt för dålig uppdatering. Men nu ska jag duscha och göra mig iordning för att sova så vi hörs senare näär jag vaknat! Godnatt och sov gott!

Spanien vann!

Hej....


Förlåt för dålig uppdatering. Har inte haft tid att blogga dessa senaste dagar.

Kom nyss hem, har kollat på fotbolls finalen med kompisar, vi var hemma hos min kompis pojkvän och kollade. Alla hejade på SPANIEN och dem VANNNNNNN!!!!! Bra kämpat Spanien!

Nu ska 3 av mina tjejkompisar + en kompis pojkvän och 2 av hans kompisar sova hos mig så jag hade tänkt att vara lite social mot dem. Vi hörs imorgon!

PS: Glöm inte att ni kan fortfarande ställa frågor, ska avsluta den imorgon.

7e juli 2010

Mitt första inlägg idag:


vad har ni haft för er idag? Själv har jag varit med kompisar på dagen och på kvällen var jag på kalas hos min farmor och farfar. Farfar fyllde år. Efter vi ätit god mat och god tårta så kollade jag, min bror och mina kusiner på fotbollen. Vilken tur att spanien vann över Tyskland. Vilka hejade ni på? Nu är det final på Söndag och det är spanien mot holland. Själv hejer jag på spanien och hoppas dom tar hem hela skiten. Vilka tror ni/hejar ni på i finalen? Jaja, nog pratat om fotboll.

Är sugen på att beställa lite kläder. Men det är ju egentligen roligare med en shopping dag. Så vi får se hur det blir. Vilket tycker ni mest om, beställa på internet eller shoppa i affär?


första inlägg

VA?? Mitt första inlägg jag gjorde ikväll har försvunnit?? Hur är det möjligt?!?!?! :O

skriver om det om en stund!

Frågestund :)

Glöm inte min frågestund som jag antagligen avslutar imorgon så passa på att fråga nu när du har väl kan!!


dagen idag!

Hej bloggen!


Idag åkte jag till stranden med en kompis men det var inte skönt så efter ett tag så åkte vi där ifrån och båda åkte hem till sig själva för att duscha och göra sig iordning. När vi var klara så kom min kompis till mig så gick vi ut. Efter det stack vi hem till henne så nu har jag nyss kommit hem.

Om ni har någon mer fråga till frågestunden så passa på att fråga nu för avslutar den imorgon eller Onsdag! Så sätt i gång och fråga nu!!!!

Vad har ni gjort idag? Inte varit lika fint som de varit innan.

helgen

Hejsan :)

Förlåt för dålig uppdatering i helgen men inte haft tid att blogga.
Lite kort om helgen.
Lördags- Var jag med mina kompisar och solade. På kvällen spelade jag och min familj + mammas och pappas kompisars familj bangolf. Väldigt kul och gick förvådnandvärt bra för mig.
Söndags- Hade vi kalas för att jag fyllt år. Så släckten var här-

Men nu ska jag sova, Pussochgodnatt!♥

2a juli 2010

Hej :)

Igår hade jag en jätte bra dag. På kvällen så träffade jag mina kompisar och satt på stranden och grillade och pratade massa. Jätte mysigt, kom hem rätt sent därför jag inte bloggade något mer igår och jag hann tyvärr inte innan jag åkte.

Idag skulle jag egentligen till stranden med en kompis men hon kunde inte.... Så nu får jag försöka få tag i någon annan och kolla om det är någon som har lust att hitta på något.

Men nu ska jag först ta en dusch!

Glöm inte...

Glöm inte min frågestund. Ställ massa roliga frågor, har förlängt den tills nästa vecka så bara fråga på! ;)

design

Jag gjorde precis en ny design men varför kommer den inte upp!?
Det funkar aldrig när jag gör en design och jag fattar inte varför så nu får jag ha denna sålänge tills jag orkar försöka igen, detta är inte första gången detta händer.

sweet 16!

Hej...


Idag är det den 1 juli, och idag fyller jag 16 :D Wihooo! Haha. Så jag tar och säger ett stort grattis till mig själv och så kanske jag inte bloggar så mycket idag men det kanske ni förstår.  


GRATTIS GRATTIS GRATTIS! :)



RSS 2.0