Höstlov

Heej på er! Nu är det äntligen höstlov :D vilket innebär att man inte behöver gå upp tidigt och inte gå till skolan. Men tyvärr är det bara en vecka. Men bättre än inget. Så nu ska jag försöka blogga lite mer :D Puss!

25 oktober 2010

Hej på er! Idag blev det först skolan. Fick sluta tidigare så var hemma en timma tidigare :D Efter skolan tog jag det lungt. Skulle göra lexa men jag orkade inte så jag får ta det någon annan dag. Ikväll har jag kollat på paradise hotel och svenska hollywood fruar. Det är två pogram jag bara måste se :)Hde tänkt att gå och lägga mig lite tidigare så ska nog snart sova. Imorgon kan det hända att jag inte hinner blogga. För efter skolan ska jag och min bror hem till mammas kompis så ska vi äta där sen ska jag färga hennes hår och min bror ska vara med hennes söner som är i nästan samma ålder. Vi får hoppas att håret blir bra imorgon och att hon blir nöjd :) Nej nu ska jag gå och ta en dusch och sen kanske lägga mig. Eller kanske börja läsa en bok? Hmm vi får se hur det blir.
Men säger iaf godnatt nu. Så godnatt så hörs vi imorgon om jag hinner! Puss Puss!

The last song

Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig. Har nyss kollat på The last song. Så jäkla bra film. Har ni sett den? Jag tycker den är bra. Men nu måste jag sova om jag ska orka upp imon. Pusss!

Här kommer några bilder:








städat

Har nyss städat mitt rum. Vet inte vad som hände med mig men jag fick bara sån lust att städa på mitt rum så det gjorde jag. Och nu längtar jag tills jag ska göra om på mitt rum. Är så himla trött på det nu. Men har inte bestämmt vad jag vill ha än. Det är svårt. Nu hade jag tänkt att ta en dusch. Vi hörs senare!


The secret life of the american teenager

Hejsan. Sitter och kollar på The secret life of the american teenager. Snart ska jag göra lite matte som ska vara klart tills imorgon. Kvällen igår blev väldigt lyckad och rolig :) Nej nu måste jag fortsätta kolla på tv sen göra matte. Vi hörs senare pussss!

-

Nu sticker jag till min kompis. Vi hörs imorgon :)

Shoppat!

Hej. Idag har jag varit och shoppat med min mamma :) väldigt mysigt. Blev en vinterjacka och lite andra kläder. Kännde att jag verkligen behövde nya kläder. Hittade en klänning på HM och en på Ginatricot men ingen av dom fanns i min storlek så ska se om dom finns på internet. Isf ska jag beställa någon av dom. Den på HM var nog finast så den vill jag nog helst ha. Men vi får se om den finns på internet. Ikväll ska jag hem till en kompis. Senare ska vi kanske till en annan. Vi har inte bestämmt om vi vill dit än. Där kommer nog vara mycket folk :) Nej nu måste jag duscha sen ska jag göra mig iordning för kvällen. Vi hörs innan jag sticker :) Pusssss!

Tips!

Ni får gärna ge tips om vad jag ska blogga om glömde jag säga i förra inlägget. Känner att jag inte riktigt vet vad jag ska blogga om så ge gärna tips :D

dålig på att blogga

Hejsan. Känner att jag varit dålig på att blogga. Ska försöka bli bättre. Ett tag bloggade jag ganska mycket men vet inte vad som har hänt med mig nu. Ikväll ska jag och några kompisar kolla på idol hemma hos mig :) Mysss! Läste igår att Alice hoppat av :( väldigt synd tycker jag för hon var väldigt bra. Det var hon och Elin jag hejade på. Men ska såklart fortfarande heja på Elin Blom. Visst är hon bra? :) Vad ska ni göra ikväll? om ni kollar på idol vem hejar ni på?
Aja pusssss!

jacka

Hejsan. Har haft väldigt mycket nu dessa dagar. När jag kommit hem så har det bara varit att sätta sig och plugga :( Men idag var första dagen jag inte pluggade så när jag kom hem så tog jag det lite lunt och nu sitter jag och kollar på grannfejden. Dom bråkar om någon jäkla sten! Såå tråkigt. Igår så åkte jag med mamma till stan lite snabbt och skulle kolla på en vinterjacka till mig. Jag la undan en jacka på intersport men den var ganska dyr så jag är inte helt säker på om jag vill ha den än.... Måste bestämma mig till imon, får väll be snällt så kanske mamma och pappa kan betala lite av den :D Inte för jag tror det kommer funka men de är värt ett försök. Nej nu får jag fortsätta och kolla på bråket om stenen och se vad dom kommer fram till :P Pussss!


Måste plugga!

Sitter och kollar på "the secret life of the American teenager" fast jag egentligen vet att jag måste plugga till provet jag har imon :( Nu får jag ta tag i detta och inte sitta här och lata mig när jag har mycket annat att göra. Okej jag tittar på tv max en halv timme till sen MÅSTE jag plugga! :( har hur mycket som helst nu att plugga på. Men idag får jag plugga till provet imon och på tisdag får jag göra klart min uppgift jag har i ett annat ämne. Imon hinner jag tyvärr inte göra något pga att jag ska till tandis när jag kommer hem från skolan. Tror jag ska vara där vid fem och jag kommer hem halv fem imon :(


HM


Denna jackan från HM är snygg. Men den finns inte i min storlek. Kostar 299:-

God morgon

God morgon :) Vaknade vid tio idag. Ikvällen igår var väldigt rolig. Jag var med några kompisar. Men idag blir det plugg hela dagen, inte alls ku kan jag lova. Men det måste väl göras de med. Känner att det bara är en slapp dag idag, känner mig jäkligt segt så orkar egentligen inte plugga. Har lust att bara lägga mig i sängen och kolla på en film.

rihanna- only girl


kom nyss hem

Hejsan. Kom hem för ca fem minuter sedan. Har varit hos en kompis. Nu hade jag tänkt att ta en dusch och sen bara kolla på tv. Vad har ni haft för er idag? :)

Hemma från skolan

Hejsan. Är hemma från skolan idag. Mådde inte bra igår och har skit ont i huvudet idag. Så idag är jag hemma från skolan. Men imon blir det skola för min del igen. Har nyss kollat på en film, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Aja vi hörs senare pusss!

Mår inte bra!

Usch, jag mår inte bra så kommer troligen inte blogga idag. Vi hörs när jag mår bättre för nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film.

Plugga!

Hejsan. Hur mår ni? Jag mår ganska bra. Hade tänkt att jag måste plugga på ett stort prov vi ska ha på måndag som jag inte pluggat ett skit på :/ Aja får väl skylla mig själv. Men har inte haft tid. Ikväll ska jag iallafall ut med några kompisar. Vi har inte bestämt vad vi ska göra än. Vi får väl se senare. Men nu måste jag nog börja plugga o jag ska få något gjort idag. Puss Puss!


idol 2010

Hej. Sitter men några kompisar hemma hos mig och myser :) Vi har kollat på idol och nu ska vi kolla på när det kommer tillbaka igen. Vilka hejar ni på i idol? Jag tycker Elin är jäkligt bra. Men sen finns det andra bra med. Vet inte riktigt vem som kommer åka ut. Det är svårt att gissa. Vem tror ni åker ut ikväll?


Teenage dream


7 oktober 2010

Hejsan. Kom hem för ca en timme sedan. Nu ska jag och mina föräldrar snart på utvecklingsamtal. Usch jag gillar det inte. Men men, vi ska vara där vid halv fem. Vad har ni haft för er idag? Jag har inte gjort speciellt mycket. Varit i skolan och gått i stan. Annars jag jag typ inte gjort något. Vi hörs senare. Puss Puss!

6 oktober 2010

Hejsan. Sitter i sängen och har nyss duchat. Idag har jag varit trött hela dagen i skolan och efter skolan. När jag kom hem somnade jag en stund fast jag egentligen var tvungen att plugga. Men då får jag väl plugga någon annan dag ist. Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig om en stund för jag går och lägger mig försent på vardagarna och sen är jag trött i skolan. Så idag ska jag lägga mig innan halv 12 hade jag tänkt. Imorgon slutar vi vid 1 tror jag så himla skööönt! Nej nu ska jag göra mig iordning och snart hoppa i säng. Puss Puss! 


5 oktober 2010

Hade tänkt att snart hoppa in i duschen. Efter skolan idag så åkte jag hem till en kompis. Väldigt mysigt men sen senare skulle hon plugga så då åkte jag hem och bara tog det lungt. Nu är jag så jäkla trött så orkar inte blogga för tillfället. Fårse om jag blir piggare efter jag har duschat. Pussss!

God morgon

God morgon :) Sitter och kollar på tv och har nyss sminkat mig. Ska snart fixa håret och välja kläder. Vad ska ni göra idag? Jag hade inte tänkt att göra så mycket efter skolan. Tror jag bara ska ta det lungt. Vi fårse senare. Just nu vill jag bara lägga mig i sängen igen och sova. Pussss!

Godnatt

Nu har jag precis duschat och hade tänkt mig att lägga mig i sängen och kolla på en film. Bloggar nog inte mer ikväll så Godnatt! Vi hörs imorgon pusssssss!

kanelbullensdag!

 
Idag är det kanelbullensdag. Har ni ätit någon kanelbulle? Haha jag har inte ätit en ända och lär inte göra det heller. Brukar inte äta bullar när det är den dagen.


engelska

Slutade tidigare i skolan idag. Så nu måste jag göra klart min engelska uppgift så jag slipper göra den ikväll. Vi hörs senare!

God morgon

God morgon. Jag är så jäkla trött. Kollar på tv medans jag gör mig iordning för en skoldag. Kvart över sju måste jag sticka hemmifrån. Segt! Nej nu måste jag skynda mig och fortsätta göra mig iordning så jag hinner innan jag måste ge mig iväg till skolan. Vi hörs efter skolan hoppas jag. Fårse om jag hinner uppdatera. Har mycket att göra efter skolan man ska försöka hinna få in något blogg inlägg. Pussss!


22.41

Blev att jag va med en kompis nu ikväll. Vi hade väldigt kul, hon om hem till mig istället så var vi här och nu har hon nyss åkt hem. Jag hade tänkt att jag skulle duscha nu och kolla på en film efter det annan jag somnar. Imorgon är det söndag vilket innebär skola för min del. Känns lite segt men det är bara till att bita ihop. Hoppas ni haft en rolig helg. Det har iallafall jag haft :)Vi hörs imorgon pussss!

hemma

Kom nyss hem från min kompis. Det blev en slappdag. Vi kollade på film och lite så. Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Är faktiskt ganska hungrig. Ikväll ska jag kanske ut en stund med en annan kompis eller så ska jag bara vara hemma. Hade tänkt att ringa till henne snabbt nu innan maten och bestämma.

Vilken fin bild jag hittade haha. har inte lagt ut en bild på länge så får bli en bild på en telefon.

ska hem till en kompis

Hej på er. Vaknade för en halvtimme sen. Har gjort mig iordning lite snabbt och nu ska jag hem till en kompis. Vi ska bara ta det lungt tror jag. Så nu måste jag skynda mig för hon sitter och väntar på mig. Hörs senare :D
Puusssss!

-

Sitter och lyssnar på musik. Har nyss duschat och ska göra mig iordning för ikväll! Känner att jag har lite smått bråttom. Om en timma måste jag dra. Vet inte ens vad jag ska ha på mig. Men det löser väl sig hoppas jag.


just the way you are- Bruno Mars.


Sitter och lyssnar på denna låten just nu :)

haft en blogg paus

Hej på er! Inte bloggat på länge nu men ska försöka få igång bloggen igen och vara lite aktiv. Inte orkat och det har varit skönt med en lite paus. Menmen.
Förlåt för att jag inte svarat på era komentarer men jag har inte ens varit inne på bloggen under dessa veckor. Men ska verkligen svara på dom andra om ni komenterar. Känns lite onördigt att svara på komentarer som är typ en månad gamla så jag svarar inte på dom nu heller. Men nu ska jag gå ner och äta frukost hade jag tänkt så hörs vi sen ;) Pusssss!

RSS 2.0