har inte mått bra idag

Hej på er. Har lite bråttom så blir ett snabbt inlägg. Ska tidsinställa inlägg med. Har inte alls mått bra idag. Så idag har jag bara varit hemma och legat i sängen. Börjar må lite bättre nu så ikväll får jag bara stå ut helt enkelt. Men nu måste jag göra mig iordning. Puss!

Imorgon är det nyår

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering men inte haft tid att blogga känns det som, eller det har jag egentligen men tiden har gått så fort.
Tisdags: Var jag hos tandläkarn och fick tandställning :( Kan säga att jag har j*vligt ont i tänderna och nästan inte kunnit äta något sen i Tisdags morgon. På eftermiddagen/kvällen hade vi gäster.
Onsdags: Jag låg i sägen hela förmiddagen hade så ont i tänderna. Sedan när jag gick upp åt jag middag och sedan duchade och gjorde mig iordning. Sedan följde jag med pappa till biltema. Kom hem vid åtta på kvällen sen för vi åkte och hälsade på farmor och farfar efter biltema. Efter det så kollade jag och min familj på en film :)
Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Hade tänkt att kolla på film och ta det lungt.
Imorgon är det nyår :D 2010 har gått så jäkla snabbt att jag knappt hunnit med. Vart har 2010 tagit vägen? :O För ett årsen var vi på väg hem från Thailand efter en månad där. Kom hem på morgonen på nyår och på kvällen var vi hos mammas kompis och hennes familj och firade nyår. Men när man tänker efter så har det hänt ganska mycket detta året. Jag har börjat gymnasiet. Dvs, bytt klass, skola. Vissa man har gått tilsammans med sen man var ett år går man helt plötsligt med inte längre! Känns konstigt. Klassen jag hade innan var som en stor familj. Den var så bra, det kändes tråkigt på avslutningen men nu var det dags att komma till en ny skola en ny klass. Och jag hade tur och kom till en bra klass nu på gymnasiet med. Känns som vi gått mycket längre tillsammans än vad vi gjort. Vi har gått en termin men det känns längre.

Oj, nu har jag bara mumlat om massa. Haha! hoppas ni orkade läsa det. Det jag ville säga egentligen var att 2010 har gått så snabbt och att det inte känns som att det har gått ett helt årsen det sist var nyår.
Känner att detta inlägget blir lite tråkigt utan bilder. Får hitta några fina bilder.

En bild från spanien 2006

Spanien 2006

Thailand 2008. Datumen på bilden stämmer inte.

Thailand 2008.

Vill till Thailand igen!



Hej på er! Idag vaknade jag vid ett-tiden. Har inte gjort speciellt mycket sen jag vaknade. Duschade och städat i min gadrob har jag gjort. Just nu har jag bara lust att åka till Thailand och komma bort i några veckor. Skulle inte suttit fel. Jag och pappa kollade på hotell i Thailand igår och hittade ett jättefint och lyxigt hotell vi vill åka till men tror inte vi kommer åka till Thailand än på ett tag :( Igår kväll kollade vi med på våran första Thailands film. Åhh vad man längtar tillbaka. Men nu hade jag tänkt att sätta på tv och kolla om det finns något att kolla på. Vi hörs! Puss!

annandag jul!

Hej på er :) Hade inte tid att blogga igår, jag var hos farmor och farfar igår och åt julmiddag och lite så, sen när vi kom hem åkte jag till en kompis och sov där. Nu sitter jag hemma och hade bara tänkt att ta de lungt och kolla på film. Hade först tänkt att ta kort på mina julklappar och visa men jag hann inte igår och har inte orkat idag och nu har jag lagt undan allt där det ska va. Men kan sammanfatta lite av det jag fick. Jag fick två velor(vet inte om det heter så) tröjor och ett par velor byxor. Ett par jeans lite smink, en tidning och en bok. Pengar, parfym, en tröja,två filmer, en pläd(filt). Kommer inte ihåg vad de var mer jag fick. Men det var de mesta jag fick. Nu hade jag tänkt att kolla på the holiday som jag fick av min bror i julklapp :D Pussss!

God jul :D

God morgon och god jul:D Kan ni fatta att det är julafton? :) Nu hade jag tänkt att gå och duscha för att sedan göra mig iordning. Vi ska hem till Farmor och Farfar vid två tiden och fika sen ska vi till gammelmormor vid sex tiden och där väntar släckten från mammas sida, mysigt! :) Skriver nog inget mer idag för jag kommer inte vara hemma på hela eftermiddagen/kvällen. Men jag hoppas ni bloggläsare och hittar på något kul :D Vi hörs Pussss! ♥


Julgran

Hej. Nu har jag och pappa precis köpt en julgran. Vi hade jätte svårt att hitta någon julgran alla var slut och vi var lite sent ute iår. Men sen hittade vi en som får duga. Inte den finaste vi haft men kunde varit mycket fulare också. Idag har jag och mamma julstädat och julpyntat :D Så nu blev det jätte fint och mysigt i vårt hus. Imorgon kväll ska jag och min bror hem till mormor och spela bingolotto. Vi har gjort de sen vi var små så ska även göra det detta året. Som vanligt ska våran lossasmorfar dit. Eller a lite komplicerat han var vår lossas morfar men han och mormor är inte tillsammans längre så egentligen är han väl inte lossas morfar? men vad är han isf? :O Jaja, Inte länge kvar till julafton nu:D Har ni fixat alla julklappar än? Det har iaf jag gjort :) Känns skönt att allt är klart! Nu hade jag tänkt att ta en dusch... Pusssochkram♥♥


Jullov :D

Hej bloggen. Nu är det äntligen jullov :D Idag och igår så bakade jag och mamma julgodis :) Mmmmm gött! Vet inte riktigt vad jag ska göra denna veckan. Får åka till stan någon dag och köpa de sista julklapparna och sen slå in de jag inte hunnit slå in. De är det roligaste att slå in julklapparna man köpt :) Nu hade jag tänkt att gå och duscha och ikväll ska jag kolla på film med min familj. Mysigt! Vi hörs, Puss och kram

Paradise hotel

Nu börjar snart PH. Det är snart final och ett par har redan kommit till final och idag ska de sista paret komma till final. Hoppas det blir så jag vill. Är det någon av er som också kollar på Paradise hotel?
Jag har inte missat ett enda avsnitt :D Haha!


All i want for christmas is you!


FM Static- Tonight


FM Static

dagens fråga- till er


Dagens fråga hade jag tänkt att ställa till er bloggläsare :D

Vad ska jag göra annorlunda med min blogg så den blir roligare och intresantare. Känner sälv att den är väldigt tråkig. Vad tycker ni är kul att läsa om. Har ni själva någon blogg. Komentera gärna :D


precis kommit hem

Hejsan. Kom precis hem och sitter och kollar på tv. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Ni får gärna komma med förslag till dagens fråga :)
Jag funderar på att kolla på en film. Men vet inte riktigt vad jag vill se för film. Hmm....Har ni något tips?

Tacopaj

Hej på er. Just nu sitter jag och äter tacopaj och lyssnar på musik :D Är ensam hemma för tillfället men mamma och pappa kommer snart hem. Ikväll kommer mammas kompis och hennes söner och ska dricka glögg och äta pappakakor och lussekatter. Men nu måste jag fortsätta att äta vi hörs!

Godmorgon

Godmorgon :D Vaknade för ca en timme sedan. Har precis duschat och ätit. Jag hade det mysigt igår med min kusin och "......" Haha! Idag ska jag iaf färga håret på en kompis. Sedan ikväll ska jag bara ta det lungt. Bara en vecka kvar i skolan nu. Så jäkla skönt. Aja nu ska jag göra mig iordning. Puss!


Ska passa min lilla kusin :)

Hejsan! Ikväll så ska jag passa en av mina småkusiner. Tror hon ska komma snart. Det ska faktiskt bli ganska kul. Det är alltid kul med små kusiner :) Haha! Så ikväll kommer jag inte hinna med att blogga. Kommer nog ha fullt upp. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi ska nog bara vara hemma och ha det mysigt. En speciell person kanske ska komma sen och hålla mig sällskap. Hoppas det blir så. Skulle varit mysigt :D Nej nu hinner jag inte blogga för nu ringer telefonen så måste springa ner och svara. Vi hörs Puss!♥


Kollar på Ph

Hej på er. Bloggar nu snabbt under pausen. Jag kollar på Paradise hotel(som varje dag) Haha! Jag har int missat en enda avsnitt av ph och tänker inte göra det heller.
Hur har eran dag varit? Min har varit bra. Lite segt att gå till skolan idag i och med att vi var lediga igår. Menmen. Nej nu börjar ph snart igen så måste verkligen sluta blogga så jag inte missar det. Puss!


Godnatt

Nu har jag precis duschat och hade tänkt att gå och lägga mig för imorgon är det skola för min del och jag ska upp kvart i sex :( Inte lika kul att gå upp så tidigt men nu är det som sagt snart lov så då får man sova länge på morgonen. Men Nu ska jag göra mig iordning och sova godnatt och puss!

Ledig!

Hej på er :)
Har varit ledig idag. Skönt! Nu är det snart jullov också :) Vad ska ni hitta på på jullovet? Jag ska nog inte göra något speciellt, bara vara hemma, hitta på saker med kompisar typ. Aja. Idag var jag tvungen att göra klart min svenska uppsats men jag fastnade. Vet inte vad jag ska göra. Så nu får jag vänta på att min bror kommer hem från jobbet så han kan hjälpa mig. Så nu ska jag kolla på en film hade jag tänkt. Vet inte vilken än men det får jag se. Puss!

kollar på idol

Hej på er. Sitter nu och kollar på reprisen av Idol. Såg inte den i Fredags för jag var inte hemma. Jag måste verkligen skärpa mig med att blogga. Ska bli bättre. Vet inte varför jag inte bloggat? har inte haft lust. Men nu ska de bli ändring på de. Men nu ska jag fortsätta att kolla på idol. Vi hörs senare. PUSS!

Dagens fråga

Tänkte börja med dagens fråga. Och så länge ni inte frågar frågor så får jag komma på dom själv. Men jag hoppas sen att ni komenterar och frågar en fråga som jag lan använda mig av. Komenterar även om ni skulle uppskatta en frågestund?


Vilka bloggar läser du?


Jag läser, dessie(www.desireenilsson.se) Paow(www.paow.se) sarah granholm(www.sarahgranholm.bubbbleroom.se) kenza(www.kenzas.se) och ibland läser jag fokis (www.fokis.se)

RSS 2.0