31 augusti 2010

Hej..!

Jag hade visst fel igår om fångarna på fortet. Idag var det föräldrarna mot barnen som tävlar. Jaja nog om det.

Kom hem för ca en timme sedan från skolan. Ganska tråkig dag idag, hade tråkiga lektioner men det ska väl göras det också antar jag. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och tar det lungt. Ska inte göra något speciellt ikväll. Tror jag ska lägga mig hyfsat tidigt. Det blev ganska sent igår. Jag kollade på en film sen kunde jag inte somna. Menmen.

Hur har ni haft det idag? :)

godnatt

Nu ska jag kolla på film och sedan sova så godnatt så hörs vi imorgon :D

segt att vänta!

Åh... vad segt det är när man sitter och väntar på någon. Har precis druckigt varmt choklad. Det är såååå gott! Men nu kommer hon när som helst om hon inte fastnat på vägen.

Ikväll kommer ju fångarna på fortet igen. Ska ni se det? Jag ska absolut se det. Det är föräldrar som möter barnen, vilka hejer ni på?


När man pratar om trollen så kommer dom. Haha det ringer på dörren nu och det måste bara vara hon :D

ring



Köpte denna fina ringen inne på gina tricot idag. Den kostade 99 kr.

filmen jag kollade på

Hej på er :)

Filmen jag kollade på igår var faktiskt jätte bra. Kom dock inte ihåg vad den hette :(

Idag fick vi sluta tidigare ifrån skolan. Skönt att vara hemma redan vid halv tre :D Nu sitter jag och väntar på att min kompis ska sluta skolan så kommer hon hem till mig direkt efter hon slutat.

Nu ska jag sätta på tv och kolla om det går något bra där sen ska jag göra varm choklad innan min kompis kommer!


-

Förlåt, efter jag hade ätit så duschde jag och sedan fastnade jag framför OC. Men jag skiter i att visa kläderna nu, orkar inte och så sitter jag och kollar på någon film som går på tv så nu ska jag fortsätta att kolla på den.

kollar kläder

Sitter och kollar på kläder på internet. Det finns så himla mycket kläder man vill ha. Men nu ska jag äta. Senare ikväll kommer bilder på kläder jag är sugen på att köpa.

Hörs senare!


29 Augusti 2010

Hejsan...


Lite kort om gårdagen: När jag hade gjort mig iordning och ätit så kom min mormor och hämtade mig och min bror. Vi åkte och kollade när min kusin spelade fotboll. Så himla duktig var han.
Efter det så åkte vi hem till mina kusiner och var där. Vi åt pizza hoppade stutsmatta, kollade på någon film och spelade tv spel. Det var en trevlig eftermiddag/kväll.
Kom hem vid halv tre tiden.

Idag blir det nog en slappdag. Är trött och känner inte för att göra något. Bara kolla på film sitta vid datorn och kanske blogga mycket? Hmm låter det som en bra dag? Känner att jag måste vila mig för det kommer nog bli en tuff vecka känns det som.


kladdkaka!






mums... Kladdkakan jag och min bror bakade blev jätte god :D Det tog självklart inte såhär lång tid att baka men efter att den blev klar så tog vi oss en liten bit kladdkaka var och sedan kollade vi på tv tillsammans. Nu har jag precis duschat.






1. Hm- 299 kr.
2. Din sko- 399 kr.
3. Skopunkten- 399 kr.
4. Din sko- 799 kr.


Idag slutade vi klockan 11. Våran lärare vi skulle ha var sjuk så då fick vi gå hem. Efter skolan så gick jag och en kompis och kollade i stan. Sedan var det dags att ta tåget hem. Hittade ingenting, eller jo men jag köpte ingeting. Känns som att jag måste spara till alla höst kläder jag ska köpa. Jag ska åka och shoppa om en månad och då ska jag ha mycket pengar att shoppa för. Ska snart köpa nya skor. Men vet inte riktigt vad jag vill ha. Det finns ju många snygga skor.


Nu hade jag tänkt att kolla på en film innan jag går och lägger mig, fast jag ska ligga i sängen och kolla på den. Så jäkla skönt innan man somnar.
Vi hörs förhoppnigsvis imorgon om jag hinner uppdatera. Tror jag är hemma vid halv fem imorgon. Vi får se.
Puuussss!


baka

Heej på er :)


Kommer snart. Nu ska jag och min bror baka så vi hörs senare!

-

Hej.... :)


Ett litet snabbt inlägg innan jag ska äta.
Idag fick vi sluta tidigare från skolan så vi slutade redan kl 1. Vilket var skönt. Efter skolan gick jag och en kompis i stan och kollade på kläder :D Hittade massa fint. Får se imorgon om jag köper det eller inte.

Ikväll börjar fångarna på fortet. Självklart ska jag kolla på det. Det var så längesedan det gick och man såg på det. Kollade alltid på det förr när det sändes på tv så ska även se ikväll.

Nej nu måste jag skynda mig ner och äta.


Pussss!♥

inte haft dator

Hej...

Har inte haft någon dator nu på länge så har inte kunnat blogga. Min dator hade tydligen virus i sig så vi fick ställa om hela datorn nu nu funkar den igen.

Men jag tror ändå inte jag skulle hinna bloggat nu det senaste. Skolan har ju börjat och haft mycket att göra. Så om det blir dålig uppdatering är det för att jag går i skolan och inte har tid. Men ska försöka göra mitt bästa.



igår och idag

Hej på er :D

Igår: Var jag och kollade på nya möbler till mitt rum men hittade ingeting jag ville ha. Så nu får vi kolla ¨på något annant ställe.
Var borta ungerfär hela dagen. På kvällen kollade jag på OC.

Idag: Vet jag inte vad som händer. Det är inte fint väder så de kanske bara blir en hemma slappa dag. Det låter inte helt fel :P

PS: Har ni något tips på någon snyff byrå får ni mer än gärna säga till :D

orkar inte blogga

Orkar inte blogga så vi hörs imorgon :D

Svar

"Vad använder du för mascara?"

jag använder maybelline define-a-lash. Den gröna. Har haft den ganska länge nu så jag funderar på att testa någon ny. Vet ni någon bra?
Jag tycker denna är jätte bra.


sova

Nu hade jag snart tänkt på att sova:P

Godnatt på er!

är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om vackans blogg hos http://faakies.blogg.se/.  Och jag vill jätte gärna vinna  :D

jag tycker att ni ska ta och kolla på Fakies fina blogg som är jätte bra :D

städat klart

Har städat mitt rum nu och målat naglarna. Var klar för ett tag sen. Nu sitter jag och vänta på en kompis som ville komma och kolla på OC med mig :D Så när hon kommer så blir det OC för hela slanten. Vilket vi gillar..!

Just nu sitter jag och lyssnar på Usher ft. pitbull- Dj got us falling in love. 


dagens att göra


Godmorgon

Hej på er..!

Godmorgon....

Vaknade för ett tag sen.
Hur mår ni? Jag mår ganska bra är jäkligt trött bara. Känner att jag håller på att vända på dygnet vilket inte är bra nu när det inte är långt kvar av sommarlovet. Igår gick jag och la mig halv fem på natten.

Jag ska lägga in en "dagens att göra" nu. Sedan ska jag ta en dusch och börja på det jag ska göra idag!

Vi hörs senare!

lite om igår

Hej på er :)


Tyvärr blev det ingen uppdatering igår, jag höll på att skriva ett inlägg men precis då så hände något med min dator och sen hann jag inte göra om det..!

Lite om går dagen. Igår när jag sov så hade min söta lilla kusin som är 6 år ringt och ville prata med mig. Så när jag hade gått upp och ätit frukost så ringde jag till mormor, dom hade kommit upp till oss och var hos mormor. Men dom skulle bara vara här över dagen. Det var hon som svararde och frågade om jag ville komma dit och det ville jag självklart för jag träffar dom nästan aldrig. Vi bor ganska långt ifrån varandra och det tar ungerfär en och en halv timme att åka till dom så därför blir det väldigt sällan :(
Dom är tre syskon som är 9 år 6 år och 3 år så nu börjar dom två äldsta bli lite äldre men dom kommer alltid vara min små söta kusiner.
När jag kom hem så var det bara till att ta en dusch och sedan göra sig iordning för vi skulle ha gäster. Det var sånna i min ålder med såklart fast dock inga tjejer så jag fick umgås med killarna med det hade jag inga problem med :D Hur som helst, Gästerna åkte hem vid två tiden. Men jag gick inte och la mig innan halv fem i natt. 

ikväll ska jag iväg och har precis tagit en lång skön dusch så vi hörs imorgon om jag inte hinner uppdatera mer innan jag åker. 

Puss! 

Godnatt

Hade tänkt att gå och lägga mig snart, men nu känner jag mig inte trött länge så jag tror jag ska sätta på en film och kolla på den innan jag går och lägger mig :) Men jag säger godnatt nu iallafall så godnatt på er alla fina bloggläsare :D<3



Åh, jag vill ha en rund säng, visst är dom fina och ser sköna ut? :) Haha!

ska skärpa mig

Heej på er :)


Får börja med att säga förlåt för dålig uppdatering. Ska skärpa mig jag lovar. Ska iallafall försöka bli bättre på att blogga, men jag har haft fullt upp och inte hunnit men från och med nu får det bli ändring på det.

Idag har jag varit med en kompis. Ikväll har varit en väldigt lung kväll. Jag och en kompis har suttit och kollat på OC. Jag älskar verkligen OC. Så jäkla bra, har alla fyra boxarna och är på tredje boxern nu :)


Någon mer som tycker OC är bra?



hinner inte

Hinner inte blogga nu ska iväg men bloggar senare.
puss!

RSS 2.0