Inte bloggar på en vecka :O

Hejsan :) Oj har inte bloggat på en vecka ser jag när jag loggar in. Men när man går i skolan på veckorna så blir de lite dåligt med uppdatering. Menmen. Igår var jag hemma från skolan. Mådde inte bra, jag sov i 14 timmar igår?:O fattar ni hur jag klarade de? kan inte ens fatta det själv :P Idag mår jag lite bättre men är fortfarande förskyld och ont i halsen och så men jag överlever. Ikväll ska jag träffa tjejerna från min gamla klass. mysigt. Dock så ska jag inte dricka något på grund av att jag var sjuk igår och hade tänkt att ta alvedon innan jag ger mig hem ifrån. Men de blir säkert bra ändå :)
Nu ska jag ta och göra iordning mina naglar. Vi hörs Puuuss!

haft gäster

Hej på er! Vi har haft gäster som precis har åkt hem, så nu tänker jag gå och tvätta av sminket och borsta tändrna sedan ska jag hoppa i säng :) Puss! ♥

godnatt

Nu går jag och lägger mig i sängen och kollar på en film. Är skit trött. Godnatt och puss!


-

Heej! Just nu sitter jag och kollar på tv. Igår så blev det att jag la mig sent iaf, så idag ska jag verkligen försöka lägga mig itid. Men nu ska fortsätta kolla på tv. Det är något intressant pogram som jag inte vill missa så vi hörs! Puss :)

Är trött!

Hej på er :) ligger i sängen och läser bloggar. Funderar på om jag ska gå och duscha nu eller om jag väntar. Är skit trött! Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt. Har blivit ganska sent nu när det har varit lov. Har inte kunnat sova, vände på dygnet på lovet så nu brukar jag vara pigg när klockan blir över 12 på natten. Menmen.... Vet inte rikitgt vad jag ska skriva så jag tror jag avslutar här. Puuuusss!

slutade halv elva

Hejsan. Idag kom jag hem från skolan halv elva. Sååå skönt :D Men fick så jäkla ont i huvudet så jag gick och la mig och sov när jag kom hem och sen har jag kollat på film :) Jag väntar på att mina kläder från H&M ska komma men verkar inte som om de kommer idag heller :( Men nu ska jag se klart filmen Pusss! :)

Dirty dancing 2

Hej på er :) Idag är sista dagen på lovet. Känns sådär, jobbigt att behöva gå upp tidigt på morgonen och massa sånt men det ska väl bli kul att träffa alla igen. Nu sitter jag och kollar på dirty dancing 2 som går på tv4 plus. Ikväll ska jag bara vara hemma. Kolla på tv och fixa mina naglar. Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen. Puuuusss!

Katy Perry




FM Static



Kläder jag ska beställa.

Allt är från HM


1a januari 2011

God morgon :D Hur mår ni idag? Jag är jäkligt trött. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt sen ikväll kommer mina kusiner hit och ska äta. Hade ni kul igår? Jag hade jättekul. Men nu ska jag gå och duscha så vi hörs kanske senare. Vi får se om jag bloggar mer idag! Puuuus! :D


kom nyss hem

Kom nyss hem! Hade tänkt att gå och sova nu! Hörs senare när jag vaknat, vilket kan bli väldigt sent Pusss!

Gott Nytt År! :D (tidsinställt)

Gott Nytt År på er alla :) Hoppas ni har det kul nu vid tolvslaget(som jag hoppas jag också kommer ha)

RSS 2.0